Rømningsveimerking

JWJ Brann & Sikkerhet As leverer, prosjekterer og montererer komplette ledesystem. Ta kontakt for mer informasjon og bestilling.

Epoxy ledelinjer

Ledelinjen er det viktigste elementet i et etterlysende system.

Ledelinje anbefales malt i 10 cm bredde og er i F-300 kvalitet. Epoxy ledelinjer er meget robust og er gjennomherdet på 3 døgn.

ISO Brannskilt

Leveres i power 150/22 mcd2

20×20 Brannslukker Plog. 20×20 Brannskilt flat. Disse kan også settes på Plog.

Tunnelskilt

JWJ har utviklet et nytt etterlysende tunnelskilt i samråd med norsk kraftforsyning.

Skiltet er produsert på en Z profil i saltvannbestandig aluminium. I forkant av skiltet har det refleks og meter angivelse inn til stasjonen med tanke på innsatspersonell. Skiltet kan produseres med tekst UT eller NØD UT og med meterangivelse med refleks skift. Den etterlysende effekten er i Speed/ Triple Load 300/37mcd2 som starter oppladning allerede fra ca 5 lux og er derfor meget egent for bruk i tunneler. Kan monteres direkte på slette vegger eller med spesialbrakett på ujevnt fjell.

ISO Redningsskilt

Skilt i etterlysende power 150mcd2 20x20cm.

Kan også monteres på plogemne.

ISO Henvisningsskilt

JWJ har produsert egen skiltserie for kraftbransjen/ industri. På grunn av generelt dårlig belysning har vi produsert alle skilt i kvalitet TL 300.

TL betyr: Disse skiltene lader seg 3 ganger så fort som «ordinære» skilt, og krever mindre «ladelys» for opplading.

 

300 betyr: skiltene har lyseffekt på 45 mcd/m2 etter 60min som er et av markedets beste. Disse skiltene kan erstatte skilt med elektrisk lyskilde. Skiltene krever ikke noe vedlikehold .

 

Skiltene er produsert i målene 17 x 50 cm. Skiltene har da en leseavstand på ca17 meter og er meget godt synlige. Vi har valgt tekst UT og NØD UT på skiltene ihht temaveilederen fra NVE. Alle skiltene er produsert av Permalight i aluminium og tåler opp mot 50 varmegrader.

Etasjeskilt

JWJ leverer også etasjeskilt i etterlysende.

Tekst kan tilpasses deres tekster og er en meget nyttig informasjon i mørket og ellers. Å hele tiden vite hvilken etasje man er i gjør rømning enda enklere.

Ledetau

Vi leverer ledetau.

Vi leverer ledetau med etterlysende merking i 150/22 mcd2 kvalitet beskyttet med spesial krympestrømpe.