Kodelås

Kompakt kodelås
22CL er funksjonell der flere personer skal ha adgang til låst dør, men der det ikke er hensiktsmessig å dele ut nøkkel eller kort.

Benyttes ofte som en mellomdørløsning mellom avdelinger, til butikker, lagerrom, personell-hvilerom, omkledningsrom samt innganger til blokker og garasjer hvor høy sikkerhet ikke er avgjørende.
Tekniske data
7 stk fire- eller sekssifrede koder.
Kode 5 og 6 kan blokkeres med for eksempel eksternt ur.
Kode 7 kan begrenses i 1 til 9 døgn. Kan benyttes på 1 eller 2 dører (valgfritt via DIP). Vekslende rele (bistabilt) via valgt kode.
Blokkering ved tastefeil (valgfritt via DIP).
Valgfri belysning i blåtone av taster.
Har innebygd minne som holder på informasjonen i flere dager selv om enheten står strømløs. Kan derfor gjøres strømløs via et årsur slik at kodelåsen kun virker på dagtid.
Passordbelagt enkel programmering i front, som gjør det enkelt for kunde å programmere selv uten å demontere enheten.
Justerbar åpningstid (1 – 999sek).
Kan strømforsynes med 12 – 24V DC/AC – har innebygd likeretter.
Strømforbruk maks 85 mA
Gir 12 – 24VDC til lås eller potensialfritt – både NO og NC (omvendt funksjon)
IP 54 tetthet – kan benyttes ute.
Releene tåler 1A belastning.

Kodelås GALEO

GALEO er en kodelås i Zamak (Sink, Aluminium, Magnesium og Kobber legering) for delt montasje med nytt og spennende design. Produktet er IP67 klassifisert, 100% vanntett og har bakgrunnsbelyste taster med LED funksjon. All programmering utføres på tastaturet hvor man kan legge inn opptil 100 koder. Kodelåsen driftes av 12-24 V AC/DC med strømforbruk på kun 80 mA. Åpningstiden er justerbar mellom 0-99 sekunder (eller bistabil) og temperaturkrav er mellom -30°C til + 70°C. Kodelåsens størrelse er kun 110x75x16 mm.

CDVI_galeo_kodelaas

Kodelås PROFIL 100EC

PROFIL 100 er en vandalsikret kodelås i rustfritt stål for delt montasje som er IP67 klassifisert, 100% vanntett. Kodelåsen har helstøpt elektronikk som gjør enheten meget robust. Kan programmeres med opptil 100 koder, og driftes av 12-24 V AC/DC. PROFIL er kun 165x43x27 mm og har temperaturkrav på mellom -30 til + 70°C (IP67)

CDVI_profil_kodelaas